Doelgroep 2023-02-18T11:32:19+00:00

Doelgroep

Technische ontwerpers/constructeurs in de werktuigbouw, automobiel branche, productontwikkelaars, meubel designers én docenten.

Bedrijven die zich oriënteren om over te stappen van een 2D tekenpakket naar een 3D ontwerppakket en die vooraf meer inzicht willen hebben voor een definitieve keuze.

Technische ontwerpers/designers/engineers die hun kennis en bekwaamheden willen updaten en uitbreiden door met deze nieuwe generatie software te gaan werken of die hun kansen in de arbeidsmarkt willen vergroten door alles in 3D te kunnen ontwikkelen.

Ook UWV cursisten bieden we optimale mogelijkheden door zowel een geheel opleidingstraject aan te bieden die afgesloten kan worden met een officieel HBO certificaat mits voldaan aan de beoordelingscriteria. In het verleden hebben we diverse werkzoekende mensen goed geholpen met een passend traject waardoor ze snel weer aan het werk konden in een interessante branche met SOLIDWORKS .

Missie

De klant de beste trainingen en adviezen te bieden, zodat het leer traject zo kort mogelijk zal zijn. De klant op een degelijke en betrouwbare manier te begeleiden zodat de overgang naar deze nieuwe 3D software zo naadloos mogelijk zal aansluiten.

Lokatie

De cursus vindt plaats in Zutphen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte is ± 8 deelnemers.
Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.