SOLIDWORKS Advanced Part & Surface Modeling 2023-02-18T11:34:25+00:00

SOLIDWORKS Advanced Part & Surface modeling

De vervolg cursus op SOLIDWORKS basis is 3D Advanced Part & Surface Modelling. Wilt u graag complexe vormen kunnen modelleren, dan biedt deze cursus u de mogelijkheid.

Na het volgen van deze 2-daagse cursus bent u in staat om een meervoudig gekromd 3D model te modelleren middels Surface Modelling en Solid Modelling. Hiermee haalt u het maximale uit het SOLIDWORKS 3D pakket waardoor het mogelijk wordt om complex gevormde producten te ontwerpen.

Doelstellingen van de cursus

In twee dagen worden meervoudig gekromde producten gemodelleerd middels Surface Modelling en Solid Modelling.

Door diverse oefeningen te doorlopen wordt een sterk referentiekader gelegd, zodat eigen te modelleren producten met meervoudig gekromde oppervlakken succesvol gemodelleerd worden.

Doelgroep

SOLIDWORKS gebruikers die hun grenzen willen verleggen en moeilijkere producten willen kunnen modelleren is de Advanced Part Modelling cursus een uitkomst.

De cursus is bedoeld voor technische ontwerpers en constructeurs in de werktuigbouw, de automotive branche, productontwikkelaars meubeldesigners en docenten, die na de basiscursus een vervolg Advanced cursus SolidWorks willen.

Ook is de cursus bedoeld voor SOLIDWORKS gebruikers die reeds ervaring hebben en meer uit het 3D Pakket SOLIDWORKS willen halen met o.a. Surface Modelling.

Toelatingseis

U kunt aan deze hbo cursus deelnemen met een achtergrond op mbo-, hbo of universitair niveau.

Ervaring met SOLIDWORKS is noodzakelijk. Een SOLIDWORKS basiscursusof relevante praktijkervaring met SOLIDWORKS is een vereiste.

Certificaat

Elke deelnemer ontvangt een bewijs van deelname van de HAN bij voldoende presentie.
Het is mogelijk om een officieel erkent HBO certificaat van de HAN te behalen door een verslag met alle oefeningen en eindopdracht uit de manual in te leveren.
Als dit voldoende is ontvangt de deelneme(ste)r een HBO certificaat met eindcijfer en studiebelasting.
De meerprijs is: €250,- BTW vrij.

Kosten

De kosten van deze 2 daagse Advanced Part modeling cursus bedraagt: €795,- per persoon BTW vrij

Cursus data

De data van de aankomende SOLIDWORKS Advanced Part modeling cursus wordt in goed overleg afgestemd per aanvraag.